Zilele „Curăţă-ţi satul”

În aprilie 2010 voluntarii și elevii de la școlile din Berceni au recunoscut faptul că comunitatea noastră și mediul în care trăim sunt responsabilitatea noastră și că toți trebuie să avem grijă de el. Sute de saci de gunoi au fost strânşi de pe străzile comunei și apoi preluaţi de către o firmă de salubritate. După această acțiune oamenii și-au dat seama cât de important și de frumos este să trăiești într-un mediu curat și acest lucru a dus la instalarea de către autoritățile locale a coșurilor de gunoi stradale, la punctele principale din Berceni, cum ar fi: școli, locuri de joacă, grădinițe, etc..

Voluntarii străini au făcut echipă cu sătenii și elevii pentru a curăța satele comunei Berceni. Acest proiect a îmbunătățit în mod semnificativ peisajul local și a ajutat la insuflarea de a aprecia mediul înconjurător.

Pentru curățarea satului Corlăteşti, mulțumim tuturor voluntarilor și liderului Girls Scout – Jeanie, liderului Webelos – Valerie, liderului Den Ursul – Evonne, Theresa & Family.

Poze de la eveniment regăsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *