Supporting individuals

În timp ce asistența persoanelor sau familiilor nevoiașe se află în afara domeniului de aplicare imediată a organizației, Second Chance este întotdeauna disponibila pentru a ajuta locuitorii comunității, și se referă în special la cazurile urgente ale altor organizații care sunt mai bine echipate să se ocupe de acest tip de activitate. Câteva exemple de asistență individuală includ:

  • Printr-o organizație care furnizează echipamente pentru handicapați, Second Chance a reușit să obțină in 2007 un scaun cu rotile pentru un băiat tânăr, permițându-i astfel să iasa din casa, pentru prima dată după ani de imobilitate. De atunci, organizația a oferit mai multe scaune cu rotile și cârje, împreună cu diferite fundații specializate în acest tip de asistență.
  • Un copil care a suferit arsuri grave în urma unui accident de acasă, a fost susținut pe tot parcursul tratamentului ei de Second Chance. Acest lucru a inclus plata facturilor sale medicale, din moment ce familia nu era asigurata, si asigurarea transportului pentru părinții ei la spital.
  • Cu ajutorul unei fundații din Olanda, Second Chance a finanțat tratamentul unui copil care a pierdut piciorul din cauza bolii, inclusiv achiziționarea unui picior artificial și suportul in costurile pentru ingrijirile ulterioare, costuri pe care familia nu este în măsură să le furnizeze.
  • Centrul va fi construit, întreținut și gestionat de către sătenii înșiși, creand noi locuri de muncă pentru locuitorii comunei. Workshop-ul Pacora, care are angajate mai multe femei fara un loc de munca, va avea un spațiu suplimentar, în care vor fii invatate mai multe femei sa coasa si sa faca mosaic.
  • TA tânăr, un singur părinte și singurul întreținător al familiei sale, a pierdut un ochi în urma unui accident de muncă. A doua șansă a oferit asistență în găsirea unui chirurg cu înaltă calificare, și a sprijinit, de asemenea, tânărul în timpul și după operație. Suntem bucuroși să raporteze că în urma tratamentului, el a fost capabil să se întoarcă la locul de muncă, în scopul de a-și întreține familia.
  • Second Chance a finanțat re-construirea a două case care au fost distruse de foc, și, de asemenea, a ajutat construi o casă pentru o familie nevoiașă. În toate cele trei cazuri, lucrarea a fost condiționată de participarea deplină a familiei în munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *