”REduce, REfolosește, REciclează – Ateliere educative”

Astăzi, 17.05.2021 a fost demarat în comuna Berceni, județul Prahova, proiectul ”REduce, REfolosește, REciclează – Ateliere educative”.

Astfel, în perioada mai – octombrie 2021, Asociația nonprofit Building Better Futures, prin intermediul echipei de #voluntari, #artiștii atelierului de mozaic Tradiția, #cadre didactice și elevi ai Colegiului de arta “Carmen Sylva” vor preda săptămânal ateliere educative pentru 300 de copii care locuiesc în satele prahovene. Scopul proiectului este de a sprijini elevii și tinerii să învețe, folosindu-se de #meșteșuguri locale, să se implice activ în protecția și conservarea mediului înconjurător.

De asemenea, proiectul asigura accesul elevilor la un program educativ special pregătit de specialiști, care folosește arta ca unealta de educatie pentru a se schimba atitudinea generațiilor tinere asupra protejării #mediului și a implicării in conservarea resurselor naturale ale planetei.

Proiectul “Reduce, Refolosește, Reciclează”, inițiat si derulat de Asociația nonprofit Bulding Better Futures, în parteneriat cu Colegiul de Artă ”Carmen Sylva”, Școala Gimnazială Berceni și Primăria comunei Berceni a fost susținut si finanțat de Societatea Grupului Lukoil, Rafinaria Petrotel-Lukoil , prin intermediul Concursului proiectelor Sociale și Culturale ale PAO Lukoil România.

#mediu#lukoil#paoLukoil#resursenaturale#reduce#refoloseste#recicleaza#handmade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *