Proiecte scolare

Proiectele școlare Second Chance sustine 5 grădinițe și 2 școli medii din comunitate Berceni ;. Prin contactele noastre cu directorii de școli și profesori, am facut o listă scurtă a nevoilor diverse / dorințele în funcție de resursele disponibile (în cadrul organizației noastre, cât și în comunitate) vom face lucrurile să se întâmple.

  • Gradinita din Moara Noua – In septembrie 2007 voluntar nostru Lori Lewis a predat englez cu mare succes copiilor din Moara Noua. Fiica ei Kaila a condus în același timp o activitate de strângere de fonduri cu prietenii ei de la Scoala Internationala Americana din București și Second Chance pentru a construi un teren de joacă în incinta școlii.
  • Laboratoare de informatica – Cu suportul diferitelor organizații, sponsori și școli internaționale, am reușit să deschidem în sat 3 laboratoare de informatică care sunt foarte apreciate de către toți copiii locali. Colectam calculatoare (folosite / noi), imprimante, scanere si mobilier de birou (scaune, birouri, dulapuri) pentru a crea noi laboratoare de informatica cu conexiune la internet în toate celelalte școli din sat și pentru a înlocui calculatoarele vechi instalate anterior.
  • Rechizite scolare – Fiecare școală din Berceni primeste un minim de rechizite școlare de la guvern în cazul în care bugetul o permite. Materiale pentru hobbyuri, materiale educaționale sau sportive și cărți sau jucării nu sunt furnizate. Second Chance Building Better Futures colectează aceste elemente și le distribuie tuturor școlilor. Organizam noi proiecte pentru care școlile din București și din străinătate strang bani, iar noi cumpărăm proviziile necesare pentru școlile din Berceni. Little London School din București a adoptat în 2009 Gradinita din Catunu, iar acum execută împreună diferite activități, care oferă ambelor părți o mulțime de experiențe bune. Poate că si școala ta vrea să se alăture?

    Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Annie-France Charbonneau (franceză): +40 724 334 495
    afcharbonneau@yahoo.ca

Poze de la actiunea realizata regasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *