Despre noi

Second Chance Building Better Futures început ca o inițiativă mică, dar semnificativă luată de expatul american Sara Blättler și românca Cosmina Pandele în toamna și iarna anului 2002. Ideea lor de a organiza o petrecere de Crăciun și de a oferi cadouri și mese de Crăciun pentru familiile din Berceni, a inspirat tot mai mulți oameni, iar în ianuarie 2003, s-au strans 20.000 dolari SUA de către organizația americană Fondul Român pentru Familii.

Astăzi, Second Chance – Building Better Futures dezvolta o varietate de proiecte pentru a încuraja schimbările pozitive în cadrul comunității și de a îmbunătăți viața de zi cu zi din Berceni.

Misiunea noastra

Este a consolida si revigora comunitatea din Berceni prin initiative menite sa ajute si sa pregateasca oamenii de toate varstele si stilurile de viata pentru a face fata provocarilor vietii.

Principiile noastre

  • Identificarea și facilitarea colaborarii dintre Berceni, voluntari, sponsori corporativi, administratii locale si alte agentii internationale.
  • Oferirea si incurajarea dezvoltarii abilitatilor pentru a construi vieti mai bune si mai viitor  mai grandios.
  • Evidentierea unei gestionari flexibile si responsabile din punct de vedere fiscal, pentru a asigura o actiune eficienta si rapida.

Pagini: 1 2