Clubul Sportiv Berceni

Second Chance a început în 2009 un proiect important menit să sprijine educația copiilor prin sport. Acest lucru a devenit un proiect foarte faimos datorită marilor rezultate ale copiilor noștri la nivel național la badminton. Second Chance susține echipa de badminton Berceni, prin donarea de echipamente și uniforme, precum și prin finanțarea antrenamentelor si cantonamentelor pentru a participa la concursuri. Echipa, care a câștigat campionatul național în 2007, a avut o influență extraordinară asupra jucătorilor, lărgindu-le orizontul și încurajandu-i să depună eforturi pentru a avea succes. În anul 2009, echipa s-a lăudat cu doi campioni naționali, Andrea Muscalu, în vârstă de 9 ani și Alexandru Muscalu (fără legătură între ei), în vârstă de 12 ani. Echipa organizează, de asemenea, un turneu anual, Cupa Tino Ferrario, în Ploiești.

Update: Echipa, care a câștigat argint la Balcaniada Internațională în 2012 și numeroase campionate naționale, a avut o influență extraordinară asupra jucătorilor noștri, lărgindu-le orizonturile și încurajându-i să se străduiască pentru succes!

Felicitări câștigătorilor noștri: Petre Voicu, Adrian Iorga, Muscalu Alexandru, Muscalu Andreea, Bogza Liviu, Voicu Ioana, Constantin Luiza, Marin Bianca, Militaru Ana Maria, Iorga Adrian, Alexandru Bratu, Stratu Raisa, Burbutan Adrian, Constantin Luiza, Voicu Ioana , Andreea Muscalu, Musclau Alexandru, Liviu Bogza, Alexandru Muscalu, Bratu Alexandru, Alexandru Muscalu, Tudor Alexandru, Banu Andrei.

www.csberceni.ro

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Adrian Basarabeanu (President CS Berceni) : +40 (0)729660924
Cosmina Pandele : +40 (0)726173643

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *