Petrecerea de Crăciun – anul 2018

Anul acesta s-au împlinit 17 ani de când în preajma Crăciunului ne organizăm cu mic, cu mare, oameni speciali, cu inima curată și calda, pentru a dărui puţină bucurie şi încredere celor din jur! În fiecare an, copiii comunității noastre primesc un mic cadou de la Moș Crăciun și dacă-ar fi să numărăm în toți acești ani, au fost dăruite mii, poate zeci de mii de cadouri. Tot în fiecare an pregătim cu ajutorul voluntarilorc, o masa caldă pe care o oferim celor mai puțin norocoși, și iar, dacă ar fi să numărăm tot la multe mii de beneficiari am ajunge…. Şi tot în fiecare an oferim puţină speranţă celor care nu au suficiente bucate pe masa de Crăciun, oferindu-le coșuri cu alimente, numărate și ele, tot de ordinul miilor ar fi….
Însă pentru noi, aceste “recorduri” în cifre sunt doar o dovadă în plus că dacă îți dorești cu adevărat să ajuti și să oferi bunătate celor din jur, se poate cu adevărat! Ani la rând, neîncetat, fără a ţine cont de nenumăratele provocări, NOI am continuat să oferim cu multă dragoste sprijinul nostru, am continuat să credem în puterea binelui, care odată făcut întotdeauna se întoarce!
Am ales fără ezitare să ne implicăm, am învățat împreună despre oamenii din jur și despre problemele lor, despre bucuria incredibilă de a dărui cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, despre vise care pot deveni realitate doar dacă continui să crezi în ele, și am trăit bucurii imense atunci când proiectele noastre au devenit succese !!! Dar poate cel mai important lucru este că am ales să fim MEREU parte dintr-o echipă care are un singur scop #olumemaibunapentrutoți
SECOND CHANCE, mulțumim! Mulţumim sponsorilor, partenerilor și îngerilor trimiși de Dumnezeu pentru a ne fi alături – minunaţii noștri voluntari!
Suntem pregătiţi pentru un nou an, cu multe proiecte și vise de împlinit!
La mulți ani, tuturor!

Thank you, Second Chance! Thank you from the bottom of our hearts to our sponsors, partners and to our angels sent by God to be there for us-our amazing volunteers!
We are ready for a new year to come, full of planned projects and dreams to come true!
Happy new year, everyone!
With love from Berceni villages!

Fotografii de la eveniment aici!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *